Bedrifter

Bedrifter som trenger et støtteverktøy for gjennomføring og dokumentasjon av opplæring kan bruke Kompetanseboka. Verktøyet er veldig fleksibelt, og kan tilpasses den enkelte bedrifts behov.

Det er lagt opp til at bedriften legger inn ønskede oppgaver i en "bok" som den som skal ta imot opplæringen skal dokumentere at de har lært. Det er opp til hver enkelt bedrift å bestemme hvor høyt lista skal legges i forhold til kravet til dokumentajson.

Bygg opp egen opplæringsmal

Verktøyet gir mulighet til å legge inn dokumentasjon i form av bilder, tekst, film, dokumenter og lenker til andre nettsider.Den som skal kontrollere dokumentasjonen har mulighet til å kontrollere innholdet/fremdriften underveis og gi tilbakemeldinger og vurderinger. Bedriften selv velger hvilke funksjoner de ønsker å benytte. 

Medarbeidersamtaler

Medarbeidersamtaler eller oppfølgingssamtaler ligger som en egen modul for i verktøyet. Her kan bedriften legge inn spørsmål som skal besvares i forkant av en samtale. Spørsmålene kan besvares med tekst eller en skala, eller begge deler. Lederen har mulighet for å legge inn spørsmål som de selv besvarer i forkant av møtet, som igjen  vil gi et grunnlag for videre samtale med medarbeideren. Modulen lager et sammenlingningsskjema som danner grunnlag for medarbeidersamtalen eller oppfølgingssamtalen. Denne modulen kan også brukes som et questback skjema, hvor kun hver og en besvarer skjemaet.

Verktøyet er veldig fleksibelt og kan tilpasses den enkelte bedrift. Ta kontakt for en demo! 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.