Kompetanseboka er et dokumentasjonsverktøy som er bygget opp som et 3 parts samarbeide med en deltager, veileder og en ansvarlig leder. Kan tilpasses bedriftens og den enkeltes behov.
Verktøyet er i hovedsak bygd opp som et 3 parts samarbeid med en deltager, veileder og en avdelingsleder/leder, hvor alle får tildelt hver sin rolle. Da nivået på brukerne kan være meget variert, er det muligheter for at også foresatte/verger har innsyn i fremgangen/produksjonen.
For deltagere som har en plan for hva de skal lære, legges denne inn i verktøyet slik at brukeren får mulighet til å se planen og legge inn dokumentasjon på opplæringen som er mottatt. Dette kan gjøres med alle typer vedlegg, samt film, bilder, og skriftlig dokumentasjon. Når brukeren er ferdig med et mål ber de om å få det godkjent elektronisk. Dersom brukeren har enkle mål for dagen/uka kan verktøyet også kun brukes som en bildebank for hva som er laget/produsert.
Veilederen får oversikt over alle brukerne de har, og kan enkelt gå inn å se på den innlagte dokumentasjonen. De får varsel på e-post når noen ber om godkjenning av mål. De har rettigheter til å kommentere og legge inn vurdering, i tillegg til frister på oppgaver.
Avdelingsleder er administrator og har alle rettigheter i forhold til å legge inn brukere og opplæringsbøker / planer. De har samme muligheter som veilederne, i tillegg til å endre på bøkene, planene og gi nye oppgaver underveis. Verktøyet gir en ny innsikt i brukernes utvikling og progresjon i opplæringen, og gir en unik mulighet til å få innsikt i hva brukeren har lært ut fra gitt opplæring. Det gir full oversikt på kort tid, og det er unike muligheter til å søke seg frem til brukere og veiledere, eller det du måtte søker etter.
Verktøyet har også utviklet en vurderingsmodul som kan benyttes i forkant av en veiledningssamtale eller som supplement mellom samtalene. Modulen gir brukeren og veilederen mulighet til å uttrykke seg uten at den andre sitter å hører på, og innholdet i besvarelsen blir samlet i et oppsett til sammenligning som kan gi et godt grunnlag for en videre samtale.
Dersom flere attføringsbedrifter / institusjoner samarbeider om materiell/maler som brukerene skal dokumentere i, er det muligheter for å dele alle innlagte "bøker" med hverandre. Verktøyet er laget helt uavhengig av hva som skal læres. Det kan med andre ord brukes av alle typer attføringsbedrifter i alle nivåer, også for lærlinger. Det er dere som legger lista på nivået på innholdet, og det vil sannsynligvis være behov for veldig mange individuelle opplæringsplaner. Verktøyet er veldig fleksibelt og kan tilpasses den enkelte bedrift. Ta kontakt for å få en demo!
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.